Hier gaat het om u

Snel naar:

Blijf op de hoogte

Groei

Groeien in je werk en als persoon vinden we belangrijk bij het IJsselland Ziekenhuis. Want als je groeit heb je het beter naar je zin, haal je voldoening uit jezelf en je werk en zit je goed in je vel. Als je wilt, zijn er volop kansen en mogelijkheden. Hebben we een match?

Vrijheid = verantwoordelijkheid

We hebben veel regels in het ziekenhuis, maar ook veel vrijheid. Die twee moeten hand in hand gaan en in balans zijn. Zonder protocollen werkt het niet; teveel regels halen alle creativiteit weg. Binnen de bestaande kaders ben je zelfstandig in het uitvoeren van je functie. We vertrouwen op je kennis en ervaring waarmee je voor een deel zelf bepaalt hoe en wanneer je dingen doet. Samen met je collega’s leer je en kom je verder, deel je jouw kennis en inspireer je anderen. Waar het kan, leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie, bijvoorbeeld bij zorgcoördinatoren (ZoCo). Een ZoCo is geen functie maar een rol, en iedereen kan die rol vervullen. Jij ook.

Opleiding en verder ontwikkelen

Leren over onderwerpen die jij belangrijk vindt, stimuleren we bij het IJsselland. Of deze nu direct met je werk te maken hebben of niet. Overleg met je leidinggevende of HRM-adviseur over waar je goed in bent en beter in wilt worden. En laat je adviseren over de mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld dat je intern een dag mee kunt lopen of een stage kunt doen op een andere afdeling, ook buiten jouw vakgebied? Het gaat om jouw keuze. Kijk ook eens op onze pagina Opleidingen.
Wil je verder kijken dan de ziekenhuismuren, dan kun je terecht bij De Rotterdamse Zorg. Op dit loopbaanplatform vind je allerlei relevante info over werken in de zorg, testen en trainingen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling én een overzicht van alle vacatures bij de deelnemende zorginstellingen in de regio.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO ziekenhuizen biedt uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Opleiding staat altijd op de agenda van je jaargesprek. Wil je onze arbeidsvoorwaarden weten? Kijk dan op onze pagina Arbeidsvoorwaarden.

Naar arbeidsvoorwaarden

Naar vacatures