Hier gaat het om u

Snel naar:

Blijf op de hoogte

Over het IJsselland

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen regionaal ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft poliklinieken in Rotterdam Nesselande, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam Kralingen.

Het IJsselland Ziekenhuis biedt een breed aanbod aan medisch specialistische zorg. Onze focus ligt op het samen werken aan de best denkbare zorg voor elke patiƫnt en zijn naasten.
Onze medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers spannen zich hier elke dag weer met veel energie en betrokkenheid voor in.

Hier gaat het om u

Hier gaat het om u. Dat is het gevoel dat we onze patiƫnten en hun naasten willen geven bij het IJsselland Ziekenhuis.

Als u ons aan de telefoon heeft. Wanneer een gastvrouw u welkom heet. Tijdens een consult van de specialist of een gesprek met een verpleegkundige. Als u in ons restaurant eet. Of als u via de website informatie zoekt of een afspraak maakt.

Hier gaat het om u is het motto van het IJsselland Ziekenhuis. Het is geen reclame-uiting, maar de mentaliteit die we binnen het IJsselland Ziekenhuis samen delen en waarmee we ons onderscheiden. Door de ander centraal te stellen, halen we het beste in onszelf naar boven.

Het Hier gaat het om u -gevoel hebben we vertaald naar negen praktische beloften:

  1. Altijd veilig
  2. We leveren de best denkbare zorg
  3. Alles met een glimlach
  4. Wat direct kan worden opgelost, lossen we direct op
  5. U merkt dat wij samenwerken
  6. Wij laten u nooit verdwalen
  7. U hoeft nooit zinloos te wachten
  8. Als het kan, een bekend gezicht
  9. Als u ons nodig heeft, dan zijn we er