Hier gaat het om u

Snel naar:

Blijf op de hoogte

Laborant functieafdelingen

Hartfunctielaborant, longfunctieanalist en klinische neurofysiologie laborant

Bij deze 3-jarige beroepsopleidingen op HBO-niveau combineer je een baan als leerling met je studie. Na je studie voer je zelfstandig onderzoeken uit en assisteer je de medisch specialist bij behandelingen.

Tijdens de opleiding leer je hoe je met geavanceerde technische apparatuur onderzoeken uitvoert, hoe je zorgt voor de veiligheid van de patiĆ«nt en ook op welke manier je patiĆ«nten op hun gemak stelt en begeleidt tijdens onderzoeken.

Het is belangrijk voor deze beroepen dat je gemakkelijk contact legt, een integere en hulpvaardige houding hebt, zeer zorgvuldig en geconcentreerd kunt werken.

De opleiding

Voor het theoretische deel van deze 3 opleidingen, NVAO-geaccrediteerd, werken we samen met de Leidse Onderwijs Instellingen (LOI).

Kijk voor meer informatie op:

www.loi.nl/hogeschool/gezondheidszorg/hbo_hartfunctielaborant
www.loi.nl/hogeschool/gezondheidszorg/hbo_longfunctieanalist

www.loi.nl/hogeschool/gezondheidszorg/hbo_laborant_klinische_neurofysiologie

Tijdens de opleiding ontvang je een salaris (conform de CAO Ziekenhuizen). Het (wettelijk) collegegeld en de verplichte literatuur worden door het IJsselland Ziekenhuis betaald.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de opleiding zelf? Neem dan contact op met de onderwijsinstelling.

Wil je meer weten over  werken bij het IJsselland Ziekenhuis? Neem dan contact op met onze recruiters 010-258 34 40. Mailen mag natuurlijk ook: recruitment@ysl.nl .

Kijk voor de actuele vacatures in ons vacature overzicht.